Privacybeleid

Wie zijn we
Ons website-adres is: http://shop.kikkerenprins.nl.

Inleiding
In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop Kikker & Prins jouw persoonsgegevens verzamelt en hoe we daarmee omgegaan. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden
door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek teraadplegen.

Kikker & Prins
Kikker & Prins – Shop is een handelsnaam van eenmanszaak Kikker & Prins, welke wordt gedreven door Willeke Prins. Kikker & Prins is een ontwerpbureau en online shop dat zich richt op het ontwerpen en verkopen van o.a. kaarten en posters. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Kikker & Prins verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Kikker & Prins, neem dan gerust contact op!

Kikker & Prins
Adelheidstraat 16
9717 AS Groningen
06 28 48 64 45
privacy@kikkerenprins.nl
KvK: 53851323

Doel gegevens
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Kikker & Prins. Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Kikker & Prins via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om jouw bestelling te kunnen verwerken, zoals je naam en adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer.

Cookies
Kikker & Prins gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Kikker & Prins gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmeldenvoor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Analytics
De website van Kikker & Prins verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Ontvangers
De website en e-mail van Kikker & Prins worden gehost bij Mijn Domein. Als jij contact opneemt via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Mijn Domein. Gegevens die jij achterlaat op de website van Kikker & Prins zijn eveneens op de servers van Mijn Domein opgeslagen. Meer informatie over gegevensverwerking door Mijn Domein vind je in hun privacy beleid.

Opslag periode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Kikker & Prins, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren. Op het moment dat je contact opneemt met Kikker & Prins via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard. De gegevens die Google Analytics op de website verzamelt zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Kikker & Prins of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Kikker & Prins. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Kikker & Prins prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Kikker & Prins vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Kikker & Prins. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren door Kikker & Prins.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Kikker & Prins vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Kikker & Prins opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Kikker & Prins al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Kikker & Prins niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Kikker & Prins jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@kikkerenprins.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Grondslag
Kikker & Prins verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Kikker & Prins via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig voor correspondentie. Als deze gegevens niet worden aangeleverd, kan Kikker & Prins niet haar diensten aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij met Kikker & Prins hebt gedeeld met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Verder behoudt Kikker & Prins zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Kikker & Prins dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Kikker & Prins te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.
Kikker & Prins
Adelheidstraat 169717 AS Groningen
06 28 48 64 45
privacy@kikkerenprins.nl

Begin met typen en klik op Enter om te zoeken

Winkelmandje